Få den rå stil indenfor

De sidste mange år er der sagt og skrevet meget om den rå, industrielle stil indenfor boligindretning. Alt fra rustne industrilamper til gamle rulleborde har fundet vej til boligglade danskeres hjem, og senest er bl.a. ting af beton blevet ret populære. På Instagram har du måske set hvordan de såkaldte Funda-blokke, som kan købes i et hvert velassorteret byggemarked, nemt kan forvandles til en smart sko-hylde eller et sidebord.

Se bare billedet herunder, der er fundet hos Remodalista via Pinterest. Et par fundablokke i forskellige størrelser, en klemmelampe, en håndfuld bøger og en vase med friske blomster er alt hvad der skal til for at få et fint, men alligevel råt, sengebord.

funda-blokke
På Instagram kan du finde masser af inspiration, hvis du selv går med planer om at gå i gang med et tilsvarende projekt. Søger du f.eks. på “fundablokke” kan du hurtigt klikke dig i gennem en lang række inspirerende billeder. Fundablokke kan købes for få pengene, og det gode er, at du ved hjælp af andre materialer hurtigt kan sætte et møbel sammen efter din smag. Det kunne f.eks. være at lægge en glasplade ovenpå, og bruge det som sofabord, eller få skåret et solidt stykke træ, så du stedet har en fin bænk til entreen.

beton-baenk
Vil du gerne blive klogere på hvad du ellers kan bygge af fundablokke og lecablokke, så kan du læse mere om de forskellige løsninger på FC Betons hjemmeside.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *