Farvestrålende nyheder fra Louis Poulsen

Poul Henningsen ville være fyldt 120 år i år, og det har Louis Poulsen, der i en menneskealder har produceret hans ikoiske lamper, valgt at markere med en lancere en smuk jubilæumslampe ved navn PH 3,5-3. Poul Henningsen tegnede lamperne i årene omkring slutningen af 20’erne og starten af 30’erne, og det er altså på baggrund af disse tegninger, at lampen nu er blevet sat i produktion. Lampen består af et stykke i bruneret kobber, og selve lampeskærmenes omrulning er hvidlakeret, og det giver altså en super fin kontrast.

ph-lampe
PH 3,5-3 lamperne fåes i hhv. rød, gul, grøn og hvid. Det er de farver, du kan se i indlægget her, og jeg vil gerne skrive under på, at de er mindst lige så flotte i virkeligheden! Jeg så dem nemlig på Formland Upgraded tidligere på året, og samspillet med det brunerede kobber og de matte farver sidder altså lige i skabet. Som billederne også afslører, så passerne lamperne ind i stort set alle rum, og kan således både kaste lys over skrivebordet, eller skabe ekstra hygge i soveværelset som en ekstra stilfuld natlampe.

phlampe3Lamperne er prissat til 5.495 kr. Og ja, det kan virke af mange penge, men du får altså virkelig et stykke dansk designhistorie med i købet, og naturligvis en lampe, som du kan have glæde af i mange, mange år. Der har i hvert fald været nok interesserede købere, for hos flere forhandlere er lamperne allerede udsolgt, og kan således først leveres efter jul. Hos Lampemesteren så jeg dog, at de tilbyder at sende et fint kort med et billede af lampen i den pågældende farve, så der er noget at lægge under i træet juleaften, hvis lampen var tænkt som en julegave.

Du kan købe PH 3,5-3 lamperne hos Lampemesteren ved at klikke hér

FØLG UNIKKEHJEM PÅ INSTAGRAM

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *