Tag bordet med rundt

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er begejstret for møbler der både er flotte og praktiske. Den kategori falder denne type af sideborde, som denne artikel omhandler, ind under. Det fortjener derfor lidt spalteplads, i form af en lille overbliksguide over hvad man egentlig kan få, hvis man er på udkig efter et sidebord, som nemt kan tages med rundt i huset. Bordene her fåes alle i et væld af farver, og er alle valgt ud fra et kriterie om at de skal være til at få fat i.

Den billige

bord1

Nuvel, måske er det lige på grænsen at kalde ovenstående sidebord for billigt. Det koster 800 kr., men det gør faktisk det bord til det billigste af de tre borde i indlægget her. Bordet kan købes i ILVA og Ide Møbler butikkerne landet over.

Luksusudgaven

bord3

Danske Cane-Lines bud på et sidebord er særdeles vellykket. Det lever efter min mening op til formålene om både at være flot og funktionelt, og så er der samtidig masser af afsætningsplads, til enten computeren eller en kop kaffe. Prisen for dette bord er 1599 kr.

Klassikeren

bord2

HAY lancerede for et par år siden deres Don’t Leave Me bord, der er designet af Thomas Bentzen. Det bord har sidenhen fundet vej til utallige designglade hjem. Prisen er 1099 kr. for den lille udgave, og XL udgaven koster 1499 kr. Bordene kan købes i HAYs egne butikker, samt de fleste boligbutikker, der har HAYs varer på hylderne.

Har du et sidebord?

Så tag gerne dit billede med #unikkehjem på Instagram, og vis hvordan du lader sidebordene indgå, som en del af din indretning!

Published
Categorized as Møbler

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *