Nyheder fra Ferm Living

Ferm Living er på banen med en ny kollektion, der er spækket med nye og funktionelle produkter i vanlig Ferm Living stil. Det betyder altså der endnu en gang er skruet op for geometriske mønstre og naturens farver og materialer. Se bare billedet herunder, som er stylet i forbindelse med lanceringen af den nyeste Ferm Living kollektion. Billedet viser også de nye hylder fra Ferm Living, der fås med ophæng i hhv. sort og grå, og plader i hhv. olieret egetræ og røget egetræ. Især røget egetræ har været lidt af et tema for Ferm Living igennem de sidste kollektioner, men det er virkelig også et lækkert materiale.

fermliving1
En væsentlig nyhed er de nye Kelim tæpper. De kommer i flere forskellige størrelser og farver, og det virker ganske oplagt at bruge to tæpper sammen for at skabe et ekstra dynamisk mønster. Det er godt tænkt, og jeg tror det er de færreste der bruger tæpper på den måde idag.

fermliving6

Et par andre flotte nyheder fra Ferm Living er hhv. serien af “entrémøbler” som er designet i samarbejde med Søren Rose Studio. Den del af kollektionen byder bl.a. på et simpelt tøjstativ, frakkeholder, og lignende alle udført i en blanding af træ, canvas og læder. Tilsvarende er der også skruet godt op for nips-afdelingen i form af marmorlysestager, nye juletræstæpper og andet julepynt. Det skal nok blive spændende at kigge nærmere på, når tingene så småt begynder at dukke op i butikkerne i løbet af efteråret!

Du kan se alle nyhederne hos Xakt.dk ved at klikke hér. 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *