Trend: Puder med dyremotiver

Puder med dyremotiver har vist sig at være en langtidsholdbar vare, og det forstår man sådan set godt, når man ser nærmere på udvalget af puder med dyreprint. Det er en nemlig en nem måde at bryde med de lidt kedelige og traditionelle puder i sofaen, og samtidig få lidt ekstra personlighed ind i indretningen!

Det er nemlig den slags personlige ting i indretningen, hvor det kun er en selv der ved hvorfor det er noget specielt, der efter vores mening er med til at skabe det helt unikke hjem! I indlægget her får du derfor et par gode bud på hvad du kan vælge i mellem, hvis du er lun på tanken om at få puder med dyremotiv indenfor i din bolig!

pude1

pude3

pude2

Puderne som du ser her er produceret af den danske virksomhed By Nord, og måler alle 30×30 cm. By Nord har samtidig også gjort det ganske nemt at finde rundt i deres udvalg – for puderne i 30×30 cm koster nemlig 299 kr alle sammen. Det er i hvert fald tilfældet, hvis du bestiller puderne på Magasins hjemmeside, hvor disse billeder også er fundet!

Har du brug for endnu mere inspiration?

Så kan du med fordel lægge vejen forbi Instagram, og søge på #bynord hashtagget. Her ligger der over 8000 billeder af By Nords produkter, og flere tusind af dem er de populære puder med dyremotiverne! Du kan også se endnu flere billeder af puderne med dyremotiver hos Magasin, hvor priserne starter på 299 kr. for en pude på 30×30 og slutter på 799 for en pude på 60×60 cm!

 

 

Relaterede indlæg

Published
Categorized as Nips

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *