Messing for alle pengene

En af de store tendenser for efteråret er messing. Om det bliver kobbers endelig efterløser er nok for tidligt at spå om,  men det er bestemt en farve der komplimenterer den nordiske stil super godt. Nu hvor Kählers jubilæumsvase er mere eller mindre udsolgt landet over, har vi derfor i indlægget her samlet et par bud sammen til hvordan du kan få messing ind i dit hjem, i form af både lamper, lysestager og diverse nips!

Ferm Living bakke

fermliving-unikkehjem2
Den nemmeste måde at få messing ind i boligen er naturligvis at starte i det små, og her er Ferm Livings bakke et godt sted at starte. Brug den i køkkenet til at holde styr på krydderier og olier, eller på spisebordet med stearinlys og andre nips. Bakken er 30 cm lang, og koster 350 kr. Du kan købe bakken ved at klikke hér.

Menu Wire Bin

messing-unikkehjem

Designvirksomheden Menu har netop lanceret deres Wire Bins i en række nye farver, og herunder messing. Kurven er 35 cm høj, diameteren er 32 cm, og prisen er 600 kr. Hvis du er blevet lun på tanken om at erhverve kurven, så kan den bl.a. købes hos Luxoliving.dk.

Frama Cph E27 fatning

frama-unikkehjem

Frama Cph’s laver både lamper og hylder, og messingfarven kommer især til sin ret på ovenstående fatning der her er vist med Frama Cph’s Diamond pære. Prisen for fatningen er 300 kr, og den diamantformede pære koster 250 kr. Begge dele kan bestilles ved at klikke hér.

H. Skjalm P. bordlampe

unikkehjem-messinglampe

Ovenstående bordlampe er fra H. Skjalm P,  og må siges at være det lidt mere modige valg, hvis messing ikke er det du har mest af i din bolig. Med tanke på hvor flot messing matcher sort, hvid og træ ville jeg dog ikke være bekymret for at inkludere en så stor ting i indretningen! Prisen er 999 kr, og du kan købe bordlampen ved at klikke hér.

Published
Categorized as Nips

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *