Et unikt hjem – del 3

Det er efterhånden blevet en regel, at vægge skal være hvide, og farver på væggene skal derfor komme fra plakater og hylder, med nips, bøger og øvrigt pynt. Der er selvfølgelig altid en undtagelse til reglen, og det er ejerne af denne lejlighed et godt eksempel på. De har nemlig valgt en række sarte farver til lejlighedens vægge, og det giver så meget liv til rummene!

Det er et modigt valg ikke at have nogen hvide vægge, men som du kan se på billederne herunder, er det bestemt ikke en nødvendighed for at få et par fede rum!

unikkehjem1

ugensbolig-unikkehjem1

I stuen er der valgt en sart lys gul farve, der passer perfekt til stuens øvrige møbler, der alle er holdt i støvede blå, grå og hvide nuancer.  Når man ser en fed farve på væggene, og farvekoden ikke er direkte tilgængelig kan det ofte være nødvendigt med mere end en farveprøve. Hos Beckmann.dk fandt jeg et overblik over deres farveprøver og umiddelbart vil jeg tro, at vi er ovre i noget “S0530-Y“.

ugensbolig4

I soveværelset er denne lyse, næsten mintgrønne, farve valgt. Det er et mildest talt atypisk valg, men alligevel er det enormt lækkert sammen med de møbler der er valgt. Det skaber næsten en “hotel agtig” stemning i soveværelset, og der må jo være en grund til at man altid sover så godt, når man er på hotel! Et forsigtigt bud på farvekoden er “1104-B91G” på Beckmann.dk.

Kilde: Stadshem.se

Udgivet
Kategoriseret som Ugens bolig

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *