Et par tanker om gardiner

Herhjemme har gardiner aldrig rigtig været noget, som vi har interesseret os for. Det skyldes nok primært det faktum, at min kæreste og jeg de sidste mange år har boet til leje i forskellige lejligheder i Aarhus. Det giver dermed sig selv, for ofte er beslutningen truffet på forhånd, da der næsten som standard hænger hvide, kedelige rullegardiner i vinduet. Hvis man altså ikke selv skal stå for at købe dem – og så falder valget oftest på det samme.

Derfor bestemte jeg mig for at blive lidt klogere på, hvad der egentligt findes på det måske lidt konservative gardinmarked. I min søgning kom jeg bl.a. forbi Stila.dk, der med ret stor succes – det synes jeg i hvert fald – forsøger at bryde lidt med de tradtionelle normer inden for gardiner. Det kommer bla. til udtryk ved nedenstående “Color Blocking” serie, hvor der bliver leget med farverne.

stila-5

Nuvel, ovenstående farvevalg gør sig måske bedst på et børneværelse eller i en børnehave. Men modellen nedenfor, med kontrastsyning og det lille label synes jeg er et meget godt bud på en løsning, som skiller sig ud fra hvad man ellers ser! Med en ting som gardiner – det har jeg i hvert fald også lært nu – er der nemlig meget få begrænsninger ifht. til at få det, som man gerne vil have det!

stila9

Ordet er dit!

Hvilke gardiner har du hjemme hos dig? Og er det overhovedet noget, som har jeres interesse? Så bland dig gerne i snakken, i kommentarfeltet herunder.

 

 

Published
Categorized as Møbler

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *