Boligtip: Indretning med gallerihylder

Gallerihylder er en ganske fantastisk opfindelse for alle boligindretnings-entusiaster. Når først gallerihylderne er sat op på væggen, hvilket hurtigt er klaret med to skruer, er de klar til at blive taget i brug. Det der er ganse genialt ved disse hylder er muligheden for at skifte ud i plakater, billeder og malerier – og skabe forskellige udtryk alt afhængig af humør og årstid.

Der findes et væld af butikker der sælger gallerihylder, som Bilka og IKEA, men da både priserne, dimensionerne og udseendet er tæt på at være ens, bør du derfor vælge den udgave, som du nemmest kan få fat i. Vi har i indlægget her allieret os med en række Instagram-brugere, der herunder giver dig inspiration til hvordan du kan komme godt i gang med at bruge gallerihylderne. Der er nemlig ingen grund til kun at bruge den til billeder og plakater! Alt afhængig af hvor meget plads du har til rådighed, kan du både sætte hylderne i forlængelse af hinanden, eller forskudt.

Inspiration til brug af gallerihylder

Hvis du har spørgsmål til hvilke plakater, lysestager og øvrigt nips, som du ser på billederne herunder, så kan du finde dagens fotografer på Instagram ved at søge efter deres brugernavne.

gallerihylde-1
Billede: @missobsen

gallerihylde-2
Billede: @tessabay

gallerihylde-3
Billede: @jannie.k

unikkehjem-4
Billede: @camilla_bjerre

nicolinejager2
Billede: @nicolinejager

gallerihylde-unikkehjem
Billede: @smaaglimt

nanna_shyama
Billede: @nanna_shyama

 Må vi se dit #unikkehjem?

På Instagram har vi for ganske nylig sat gang i et nyt tag – nemlig #unikkehjem. Hvis du i forvejen har en profil på Instagam, kan du derfor bruge dette hashtag, hvis du gerne vil vise dit hjem frem for unikkehjem.dk. Hvis du tager dit billede med #unikkehjem så kommer dit billede automatisk frem på forsiden af bloggen, og en gang i mellem samler vi de mest inspirerende billeder til et indlæg her på bloggen.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *