Velkommen til unikkehjem.dk

Du kigger lige nu på en helt ny blog om boligindretning. Formålet med denne blog er dog at gå imod strømmen i forhold til konventionelle blogs om boligindretning, og i stedet vise dig hvordan helt unikke hjem tager sig ud. Samtidig giver vi dig inspiration til hvordan du kan tilføje personlige elementer til din egen bolig.

I dag er det svært at tænde fjernsynet uden at falde over et boligprogram. Den udvikling har gjort stort set alle danskere interesserede i boligindretning, og de ting der måske var unikke en gang, er ikke så unikke mere, nu hvor alle har dem. Derfor vil vi gerne gøre vores for at invitere dig indenfor i et univers, der ikke ligner alle de andre. En gang om ugen slår vi dørene op for en moderne bolig, der er helt sin egen, og fremhæver hvad vi synes er fedt og funktionelt.

Udgivet
Kategoriseret som Møbler

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *