Ugens plakat #1: Star Wars

Velkommen til det første indlæg i serien “Ugens plakat”. Her kan du hver mandag finde en plakat, som vi synes adskiller sig fra hvad man ellers ser rundt omkring. De unikke hjem er resultatet af en personlig stil, og det vil vi gerne slå et slag for.

Star Wars har fået en naturlig plads i mange (måske primært mænds) hjerte. Her er chancen således for at få lidt pænt Star Wars pynt op på væggene, på den mest minimalistiske måde. Plakaterne er fundet på Etsy.com, der er en markedsplads for kreative mennesker. Det fungerer altså på mange måder lige som Ebay, hvor du kan se sælgernes anmeldelser før du bestiller, og betale med enten PayPal eller kreditkort.

starwars1

starswars2

starwars3

Du kan købe plakaterne ved at klikke hér.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *